Nyinflyttade och 4e advent

Hej i snöyran

Nu bor vi på Trollvägen. Börjar att få ordning i all kaos med flyttlådor. Mycket händer nu och jag har börjat jobba 50% och Daniel är hemma 50%. Vilket har funkat väldigt bra. Skönt känns det att komma igång med jobbet igen och få lite socialkontakt som är väldigt viktigt.

Elvira tycks trivas i sitt nya hus och med sitt rum, och bättre blir det då vi kommer mer i ordning eftersom och kan inreda mysigt där. Flytten gick jättebra STORT TACK till ALLA ni som hjälpte oss med den så att allt flöt på lätt och smidigt. Känns så skönt nu när allt det där är klart. Nu är det bara roliga saker att se framemot med att bo in sig i sitt lilla hus.

Dagisplats är väl det enda bekymret nu. Det verkar tufft att få tag på en plats så vi får helt enkelt se, i nödfall får hon vara hos en dagmamma som det verkar lite lättare att få plats hos. Men vi hoppas kunna få in henne innan slutet av januari och i början av februari.

En tråkig händelse som hänt är att Daniels farfar Sixten har dött. 😦 han dog 13/12 på luciadagen. Det är en stor sorg och saknad för han var en pigg och otroligt berest man med mycket livshistoria. Jag har aldrig mött en sådan gentleman som han var. Vila i frid kära Sixten vi tänker på dig…Hittade en artikel om Sixten som beskriver lite om hans liv. Fin bild på honom med.

Artikel _sixten_90år

Nu är det jul snart. Då åker vi upp mot Hälsingland. Det blir fira hos syster med familj på julaftonsmorgon och dagen sen kommer vi tillbringa eftermiddag och kvällen med Lisa och Ove. Det ska bli mysigt med jul och att träffa alla. Det här blir Elviras första riktiga jul då hon är mer medveten, vi får väl se hur hon gillar tomten hehe 😉

Annars mår vi bra alla tre.  Mycket pulkaåkning om dagarna för lillgumman älskar det. Sen har vi fixat och donat hemma och köpt garderober och förvaringar så det har varit fullt upp. Nu i helgen ska vi ta det lugnt och på lördagkväll ska vi på middag hos familjen Wretman (vår granne, och mina gamla HP kollegor). Sen ska jag baka lite på söndag och då ska Herr o Fru Wollard komma på adventsfika hos oss.

Ha en härlig vinterdag/4 e advents helg

Kram Lindis

 Julbilder på Elvira och huset kommer snart!!!

Annonser

3 kommentarer »

 1. Nettiz said

  Hej Gogumman!

  Vart har ni flyttat? Visst bodde ni i ett hus i sollentuna förrut?
  Hoppas allt r bara bra med er! D r det med oss oxå, lilla Östen växer så det knakar, hihihi. Snart 8 månader redan och storebror björn fyllde 7 år 20e dec!!! herregud vart tar tiden vägen egentligen?!

  Kramiz Nettiz m fam.

  • Hej Nettan med familj,

   Vi har bott sedan 1 år tillbaka i en liten villa i Sollentuna, området heter Töjnan. Vi trivs väldigt bra.
   Dagarna går och man har fullt upp med jobb sen hem och ta hand om lill skruttan som har hunnit bli 2,5 år nu. Oj är Björn redan 7ÅR!!!! men herregud vad tar tiden vägen. Hoppas det är bra med er alla? och stort grattis än en gång till Östen, mysigt med en liten bebis hemma.. 8 mån då är dom som härligast 🙂 När ni har vägarna förbi Stöckholm så får ni gärna komma och hälsa på det vore skoj!
   Vi åker upp väldigt sällan tyvärr till Hälsingland och när man väl åker upp så blir det fullt upp direkt med att hälsa på alla familjemedlemmar. Men vi får försöka hitta nån tid att ses det hade varit roligt!!!
   Ta hand om dig och ha en fortsatt skön mammaledighet och ta vara på tiden.
   Kramar Linda m familj och hälsa alla från mig

 2. Nettiz said

  Hej!
  Ursäkta mej, nu såg jag att det var 2010!! Då hänger jag med, hehehe.
  Kramiz

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: