Det går bra nu…

Glad som vanligt

Jaaa idag fick vi våran lägenhet såld!!!!!!!!! det känns otroligt roligt och skönt, vi slet som tokar hela helgen för att få det snyggt inför visningen. Det var 20 par som kom och tittade och många var sugna att köpa våran trevliga lya. Det gick fort, idag budades det för fullt. Ikväll blev det klart och vi skrev kontrakt med köparen, en trevlig tjej som heter Camilla som flyttar in, här kommer hon absolut att trivas. Känns kul och spännande nu börjar en ny tid och fokus på vårt hus och flytt mm. Så det går bra nu 😉

Vad har annars hänt i oktober månad då!?.. ja vi har varit på bröllop på fina Ulfsundaslott för våra vänner Susanne & Marcus ett MYCKET fint och trevligt bröllop var det. Elvira fick då vara med farmor & farfar nästan hela dagen och kvällen men det gick bra hon var så snäll och lugn. Så fick jag och Daniel lite sovmorgon den helgen det är man ju inte bortskämd med nu för tiden. Eftersom våran lilla pärla oftast vaknar halv 7 och är pigg så får vi ta varannan helg med sovmorgon o annars om veckorna så kliver jag upp då Daniel åker till jobbet. Det är mysigt med morgonstunden med det ska man ta vara på nu. Snart börjar ju jobb och vardagsrutiner igen jag börjar jobba 6december… känns overkligt att jag varit hemma så här länge. När jag ser tillbaka har det varit den bästa tiden i mitt liv och att få vara med om det här är helt otroligt. Samtidigt har jag börjat se framemot att få börja jobba igen och komma in i det livet igen.

Samanfattningsvis; Ny bostad som vi längtar att få inreda och fixa till vårt. Förhoppningvis kommer vi in på dagis nära där vi bor. (bara 200m) det vore drömmen. Hälsingland nästa helg va ett tag sen sist nu så det ska bli kul att komma upp och hälsa på alla i familjen. Sålt lägenheten idag känns overkligt och jättekul =) och Elvira knatar på mer & mer och är en riktigt liten bustjej som bara ska hänga på min arm nu för tiden. Väldigt mammig är hon nu,  det ska bli bra för henne med att Daniel blir pappaledig 50% ifrån december evl också in i Januari tills vi hittar en dagisplats. Bara att hålla tummarna att vi får in henne under januari.  Annars rullar dagarna på som vanligt, vi tar turer och promenader in till stan, och umgås mycket med Anellie och Ebba, Maneka o Frank från mammagruppen det är roligt att ha lärt känna dom. Sen att följa barnens utveckligar och nu leker dom mer & mer tillsammans det är kul. Jag hoppas vi fortsätter att hålla kontakten trots flytt och att vi börjar jobba.

Nu dags att lägga sig man får passa på att skriva då gumman sover för annars hinner jag inte.

Ha det superduper bra allesammans så ses och hörs vi snart igen.

Kram/Lindis

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: