Våren har kommit till Stockholm!

Tjena

Elvira här!! nu har våren kommit ÄNTLIGEN. Mamma & jag går på promenad nästan varje dag med mina kompisar och mammorna från mammagruppen. Nu börjar vi lära känna varandra och alla är roliga kompisar, sen pratar vi liksom lika språk.

Jag har fått solglasögon av mamma hon säger att jag måste skydda mig från den starka solen. Jag gillar att sitta upp i vagnen och mysa.  Men inte för länge då vill jag gärna röra på mig lite och att mamma bär mig mellanåt.

Mina nya upptäckter är att jag kan ställa mig på alla 4 mina knän och händer. ..jag vill framåt men jag kommer bakåt mycket frusttrerande, men jag gör mycket upptåg på golvet och det är roligt att leka lite själv och upptäcka världen.

Sen har jag lärt mig vart lampan sitter och vet precis vem pappen är (pappa Daniel). När han kommer hem efter en arbetsdag då lyser jag upp, han är så rolig och jag saknar honom på dagarna. Så kvällarna då är det mycket mys med min pappen.

En annan sak jag lärt mig är att vinka, mamma och pappa tycker jag är super duktig och rolig. Ja som ni märker händer den en hel del saker i mitt liv just nu. Jag har aldrig ro att sitta still eller sova för det är massor som ja då kan missa. Därför håller jag mig vaken om dagarna mest, fast i vagnen och utomhus är det skönt att slumra en stund. Älskar mat gör jag med, äter gärna  fisk, köttfärs & kyckling sedan gillar jag broccoli, morot och potatis. Jag gillar egentligen det mesta jag är inte kräsen gapar för allt som stoppas in i munnen min. Favvorit är broccolipasta, sen havregröt och frukter är gott!! Nu börjar det bli lättare och äta med för jag har fått tänder både i neder, det kommer underlätta för mig att få 4 tänder istället för 2 hehe som jag haft ett tag nu de två i övre käken har precis börjat spricka ut. Men det är rätt jobbigt för det sticker i munnen så jag blir tokig. Jag biter i mina bitleksaker och då känns det lite bättre. Mamma & pappa tycker att tiden går  fort att jag växer så snabbt. Snart blir jag ju 8mån (första maj) . Nu har dopet varit också det gillade jag mycket dels fick jag ha fina kläder sen älskar jag när folk tittar på mig och jag får vara i fokus. Mina kompisar tycker jag är lite för på ibland, de är lite blygare än mig och jag vill ju så gärna kramas pussas och skrika lite på dom hehe 😀

Nu ska jag och mamma sjunga lite men vi hörs snart igen

Peace everyone

Puss & kram /Elvira Spira

Annonser

1 kommentar »

 1. Sara said

  Hej Svejs!!
  Tusen tack för senast, det var så roligt att äntligen få se Elvira. Det var verkligen på tiden.
  Nästa gång vi ses hoppas jag det blir lite mer tid att prata=D.
  Visst är det härligt med vår, i morse tog syrran och jag en timmes promenad och eftersom jag varit inomhus och jobbat hela helgen så har jag suttit ute i solen på bron och rensat bland gamla papper idag.
  Snacka om att det fanns mkt gammalt rammel, oj oj!!
  Nu ska jag bara ta det lugnt en stund och sen åka och träna Core lite senare.
  Ha det bäst så hörs vi!!
  Kram kram från Sara

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: